Tuff kärlek med Alexander Stubb

Tuff kärlek handlar mycket om att erkänna sina misstag. Här skall vi ta upp ett lysande exempel på när en fd politiker erkänner sina misstag för att vi alla skall kunna dra lärdom av dem. Politiker som inte kan detta skall hållas kort och helst skaffa annat jobb. Lyssna på Alexander Stubb och fundera på vilken skillnad det skulla göra om även tyska politiker kan erkänna sina misstag inför öppen ridå.

  1. Ingen uppnår förbättring/förändring till det bättre om man inte klarar av att erkänna sina misstag. Misstag gör vi alla, vi är människor, och livet är ett enda långt lärande.
  2. Alexander Stubb har nya uppdrag på internationell nivå och mycket tack vare att han kan dra nytta av tidigare misstag och bli ännu bättre på varje framtida uppdrag han tar. Jämför gärna hur det är med den svenske versionen av Alexander Stubb. Får han lika många erbjudanden som Alexander Stubb. Jag talar om en svensk tidigare statsminister och ni får gärna gissa vem. Inte så svårt. Skulle någon svensk tidigare statsminister kunna droppa ett sådant här videoklipp och berätta om sina tyngre tidigare misstag?