Tuff kärlek med Elon Musk och nya Twitter

Ett fundament inom tuff kärlek är att lära sig tåla kritik. Det motsatta är om man nyttjar sina korrupta maktkanaler att tysta sådan kritik. När motståndaren inte känner till att detta sker kan denne ej heller försvara sig. Här visar det sig att det amerikanska partiet Demokraterna tystade Twitter inlägg inför valet 2020. Både Biden och Trump har visat uppenbara problem med hur de hanterar kritik. Nu är det Bidens tur att få en rejäl släng av sleven.

Det är INTE ok att använda informella kanaler in i Twitter för att få bort kritik.

  1. Här förstår man Elon Musk incitament att köpa upp Twitter och skapa en bättre plattform som fungerar mindre dåligt än innan uppköpet. Bara denna åtgärd motiverar Elon Musk uppköp.
  2. Hur det här tas upp i SVT och övrig etablerad svensk media skall bli intressant att följa de närmaste dagarna.
  3. Nu är det via Elon Musk Twitter vi verkligen får redan på detta och notera att Mark Zuckerbergs Facebook inte gått igenom samma nödvändiga stålbad. Det är via Elon Musk nya Twitter vi får ta del av tuff kärlek denna gång.
  4. Erik Lidström som skriver på Bulletin.nu var först att kommentera detta i Sverige och han skriver så här:

Erik Lidström

“Lögnaktiga och partiskt vänstervridna engelskspråkiga media som du absolut inte bör lita på:

The Guardian, BBC, Washington Post, New York Times.

Titta in någon gång då och då för att se vad de nämner, och bruka dem också i frågor där de inte har anledning att svartmåla någon till höger om motsvarande Annika Strandhäll.

Men det finns ingen anledning att lägga lika mycket tid på dessa lögnaktiga media som på andra källor.

Elon Musks Twitter släpper just nu interna dokument. New Yorks Posts rapporterade i oktober 2020 fullständigt sanningsenligt om Hunter Bidens laptop, där det fanns mängder av verkligt sjuka bilder på honom, som när han sniffar kokain från rumpan på horor, och där det finns mängder av dokument om hans inflytelsekorruption och om att stora summor skulle gå till “The Big Man”, dvs Joe Biden.

Denna nyhet gick inte att dela innan presidentvalet på Twitter, då blev tweeten borttagen och ofta kontot blockat. Det gick inte att skicka en länk via DM.

Det visar sig nu att demokraterna kontaktade Twitter för att ta bort denna nyhet och att Twitter lydde entusiastiskt.

Enligt opinionsundersökningar skulle 17 procent av Bidens väljare låtit bli att rösta på honom om de känt till detta innan valet. Trump skulle ha återvalts om Twitter (och också andra som fejjan och google) inte stoppat rapporteringen.

Detta borde vara en nyhet, men om man söker på “Hunter” eller på “laptop” på The Guardians USA-upplaga och på de övrigas förstasidor idag så är det “crickets”.

Kanske att det ändras under dagen eller under kommande dagar, för Musk kommer att släppa dokument kring detta i flera dagar till.”